Nyhavn

IIH Nordic

IIH Nordic er partner på Searchmetrics og har med dette website valgt at lave et selvstændigt univers, som kan vise de mange muligheder, som værktøjet giver.

Vi har stærke seo- og online kompetencer, og vi er et konsulenthus der rådgiver inden for online markedsføring. Du kan finde vores website her: www.iihnordic.dk

Vi er specialister i at få det maksimale ud af et website og anser Searchmetrics for at være et super værdifuldt værktøj.

Når vi arbejder med optimering af et website er der mange parametre der spiller ind.

Synlighed og CTR – Søgemaskineoptimering

Hele ideen med at have en hjemmeside er at nå ud til sin målgruppe med de informationer eller produkter der tilbydes. For at nå denne målgruppe kræves en struktureret og professionel SEO strategi, og vedvarende arbejde for at vedligeholde de værdifulde topplaceringer i søgemaskinerne. Hvis ikke man findes i toppen af søgeresultaterne – findes man ikke.

En ting er at blive vist på den første side i søgeresultaterne – En anden ting, den der skaber værdi og forretning, er at den der søger rent faktisk klikker på dit resultat. For at opnå det er det uhyre vigtigt, at have gribende tekster der beskriver, hvad du kan tilbyde og hvad kunden får ud af at vælge dig.

Få en GRATIS synlighedsanalyse


Adwords og betalt synlighed

En anden mulighed for at blive vist i søgeresultaterne er Google Adwords. Ved at lægge en klar strategi for hvilke søgninger der vil skabe værdi at blive fundet på, kan man med Google Adwords få vist annoncer når der søges på netop disse ord. En af mange fordele ved Google Adwords er at det er muligt at målrette sin markedsføring til en meget præcis målgruppe både geo- og demografisk. Endvidere kan man opsætte indstillinger op for hvilke tidspunkter på døgnet annoncerne ønskes vist.

Bliv klogere nu


Konverteringsoptimering

Næste skridt er når kunden har fundet vej til din hjemmeside, og står på den side han er guidet hen på via sin søgning og din beskrivende tekst. Her er det vigtigt at du viser kunden relevant og let overskueligt indhold, så risikoen for at kunden forlader siden minimeres. Det kaldes konverteringsoptimering, fordi det konverterer de besøgende til betalende kunder.

Sådan kan vi hjælpe dig


Analyse og rapportering

Viden om dine kunders adfærd på nettet og business intelligence omkring hvordan dit eget domæne præsterer er et essentielt element når man driver en forretning med en digital profil. Først når du ved hvad der virker godt, og hvad der virker mindre godt, er det muligt at forbedre din hjemmesides performance.

Se hvordan du forbedrer din forretning

Alle de ovenstående elementer spiller en vigtig rolle for succesfuld online forretning. Mange virksomheder vælger at outsource dele af det til virksomheder ligesom IIH Nordic, der så forestår den del. Andre virksomheder ønsker at håndtere opgaverne selv, og bruger mange ressourcer på det.


Kurser og Workshops

Hos IIH Nordic er alle medarbejdere selvudnævnte nørder, der sætter en ære i at levere resultater for kunderne. På grund af en dokumenteret historik med mange store succeser, har der været løbende efterspørgsel på kursusafholdelse indenfor vores kernekompetencer. Med baggrund i denne efterspørgsel tilbyder IIH Nordic kurser og workshops indenfor alle de ovenstående emner.

Se vores udvalg af kurser