Spiller teknikken på dit site? Eller har du tekniske problemer, der forhindrer dit site i at nå sit potentiale i Googles søgeresultater? Alt for mange glemmer, hvor vigtig teknikken er, hvis Google skal forstå et site, indeksere det korrekt og give det den bedst mulige synlighed. Samtidig lægger Google mere og mere vægt på, at et site svarer hurtigt, så de utålmodige webbrugere ikke skal vente unødigt.

Derfor er det helt essentielt, at du får styr på din tekniske SEO, hvis du vil være foran konkurrenterne, på de vigtige søgeord, der sikrer nye kunder i butikken. Med Searchmetrics er du fri for at gøre detektivarbejdet selv; du får en oversigt over dine tekniske udfordringer, og en klar anbefaling af, hvilke elementer af teknisk SEO, du bør prioritere højst, fordi de har det største potentiale for at rykke dig frem på søgemaskinernes resultatsider.

Står teknikken i vejen for dine SEO resultater?

Searchmetrics giver dig et hurtigt overblik over de tekniske udfordringer på dit site. Få blandt svar på:

  • Om langsom load speed står i vejen for bedre placeringer
  • Om I har styr på jeres redirects
  • Om I har 404-fejlsider
  • Hvilke tekniske fejl, du skal prioritere højst

teknisk-optimering

Lad Searchmetrics overvåge dit sites teknik og vær på forkant, når der opstår SEO tekniske problemer, der kræver din opmærksomhed. En automatisk monitorering af tekniske problemer sikrer, at du kan være proaktiv i forhold til at rette fejl, i stedet for at først reagere, når teknikken har kostet jer synlighed i Google.

Kontakt os i dag, hvis du vil se, hvordan Searchmetrics kan styrke dit arbejde med teknisk SEO og alle andre aspekter af SEO-arbejdet.