Searchmetrics bureau løsning

Med Searchmetrics har du et fremragende værktøj for et hvert bureau, som ønsker at effektivisere og optimere arbejdsgangene for deres kunder. Med fokus på workflow og opgavedeling, kan den ansvarlige leder (Head of SEO) uddelegere og prioritere indsatsen på tværs af kunder og medarbejdere.

 

 

Pitch materiale på ingen tid

På ganske kort tid kan du lave et fuld professionelt og effektivt pitch materiale, som viser hvor alle kundens huller er. Det er her jeres bureau på hvert enkelt pitch kan  spare meget tid, ved at have en template, som sætter fingeren på de steder hvor det gør ondt på kunden.

Suverænt overblik

Få et overblik over hvordan alle kunderne performer. Med et enkelt opslag kan du bruge de automatiserede dashboards til at se alle kundernes seo udvikling. Når du har overblikket kan du nu prioritere indsatsen på bureaet.

Forretningsudvikling

Med Searchmetrics kan du nemt udvikle kunden inden for PPC, Social og content marketing og du kan sætte KPIér på de forskellige indsatsområder. Det giver jer rigtig meget at snakke om med kunden og vil være et værdifuld input til jeres forretningsudvikling.

Tekniske rapporter

Benyt Searchmetrics til at lave avancerede og dybdegående tekniske rapporter, som kommer med findings der giver kunden værdi. Slut med at bruge evigheder i Screaming Frog eller andre tidskrævende crawling værktøjer. Her kan i spare oceaner af tid fremover.

Skab stærkt indhold

Content is king og med Searchmetrics intuitive content værktøjer, kan jeres bureau levere tekster og indhold der både ranker og sælger. Få en platform der hjælper jer med at skabe det ultimative indhold uanset niche.

Få Social overblik

Sociale signaler er svære at manipulerer med og derfor får de en større og større betydning for SEO. Men får jeres kunder nok delinger på Facebook, Google+ og de andre sociale netværk? Searchmetrics hjælper jer med at skabe overblikket.

Sikker opgavestyring

Bare tryk på plusset i Searchmetrics og så kan du tilføje og styre opgaver i hele teamet. Det gør det til det helt naturlige omdrejningspunkt i det daglige arbejde og teamlederen kan ganske nemt uddelegere og følge op på opgaver fra kunde til kunde.

Rapportering på 10 min.

Med de rigtige skabeloner kan du lave rapporter der fortæller den gode historie og visualiserer det arbejde i har lavet . De ser gennemarbejdede og professionelle ud og i sparer mange timer på manuelt arbejde og kan fokusere på storytelling.

 Searchmetrics er for de bureauer der:

  • Gerne vil spare tid på manuelle opgaver
  • Tror på at de rigtige data giver dem fordele
  • Ved at optimerede workflows er vejen frem
  • Går op i kundens resultater

Searchmetrics kan hjælpe bureauer som arbejder med online markedsføring så som:

  • SEO
  • PPC
  • Content marketing
  • Social